Woefy’s Verhaal

logo-nobackground-500 (1)

Awesome

Woefy's Verhaal 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Eindelijk een website voor honden en hondenliefhebbers.

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben… Woefy! Na jaren lang te hebben genoten van een warme mand en leuk gezin, geef ik nu (aankomende) baasjes adviezen en tips over mijn soortgenoten.

Als baasje doe je natuurlijk echt je best om een goeie band met jouw hond te krijgen. En als toekomstig baasje wil je natuurlijk de perfecte match. Daarom heb ik besloten te gaan helpen met deze website. Op Woefy vind je leuke tips en adviezen en leuke video’s.  

Woefy.nl

Team Woefy: Liefde is onze drijfveer

Gaat jou hart ook sneller kloppen als je een puppy ziet? Of als je met honden bezig bent? Dan heb je ons geheim ontdekt van Team Woefy.

Inmiddels heb heeft Woefy een leuk team van baasjes om zich heen die jou gaan helpen de juiste keuzes te maken in de opvoeding, training en aankoop van een hond. De liefde voor honden staat centraal in team Woefy. Bovendien is dit ook de reden om aan dit toffe project te beginnen.

 

woefy
woefy2

Woefy.nl

Nuttige en grappige content

Woefy is niet alleen nuttig maar ook super grappig! Vind jij het ook hilarisch om naar rare manoeuvres van puppy's te kijken. Dan ben je aan het goede adres. Bij Woefy kun je binnekort leuke content bekijken die de lachspieren in uitstekende vorm houden. Van nuttige adviezen tot grappige content Woefy heeft het in huis.

Woefy.nl

Woefy's Doel

Woefy's doel is om zoveel mogelijk (toekomstige) baasjes te helpen met nuttige en grappige content. Waarom? Omdat we dan mee helpen aan een gezonde relatie tussen baasje en zijn viervoeter. En misschien kunnen we je ook nog een beetje aan het lachen maken.

Op dit moment is Woefy.nl nog op vrijwillig basis. We willen in de toekomst leuke spullen en gezonde voeding verkopen waar je als baasje en hondenliefhebber echt aan wat aan hebt. 

Hond doel