...

Ontmoet Woefy's Top 7 Meest Grootste Honden van Nederland!

Woefy
Ierse wolfshond
Ontdek de top 7 grootste hondenrassen ter wereld. Van de imposante Sint Bernard tot de majestueuze Ierse Wolfshond, deze reuzen zullen je versteld doen staan. Leer meer over hun indrukwekkende grootte, temperament en geschiedenis.

4.6/5 – (31 votes)

De top 7 grootste honden

Wat zijn grote honden?🐾

De grootste honden worden beoordeeld op basis van hun lichaamsgrootte en gewicht. Deze honden hebben meestal een imposante gestalte en een krachtige bouw. Ze hebben vaak een grote kop en sterke poten. De grootste hondenrassen kunnen wel meer dan 80 kilo wegen en een schofthoogte van meer dan 70 centimeter hebben.

Deze honden zijn indrukwekkend om te zien en kunnen een gevoel van veiligheid en bescherming bieden. Ze zijn vaak geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een waakhond of een hond met een imposante uitstraling.
Bloedhond (3)

De top 7 grootste honden

7.

De Sint Hubertushond

Sint Hubertushond

De Sint Hubertushond is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Met zijn imposante gestalte en vriendelijke karakter is hij geliefd bij zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn zachtaardige en beschermende eigenschappen, waardoor hij een geweldige keuze is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en liefdevolle vriend.

De Sint Hubertushond heeft een indrukwekkende verschijning, met een stevig lichaam en een krachtige uitstraling. Ondanks zijn imposante formaat is hij verrassend zacht en vriendelijk van aard. Deze hond is een echte knuffelbeer en staat altijd klaar om zijn baasje te beschermen en te troosten.

 • De Sint Hubertushond is een toonbeeld van zachtaardigheid. Hij staat bekend om zijn geduldige en vriendelijke karakter, waardoor hij een uitstekende keuze is voor gezinnen met kinderen. Deze hond zal altijd voorzichtig en liefdevol omgaan met de kleintjes, waardoor ze zich veilig en beschermd voelen.
 • Een ander kenmerk van de Sint Hubertushond is zijn rustige en evenwichtige temperament. Hij is niet snel onder de indruk van drukte of hectische situaties, en blijft altijd kalm en beheerst. Dit maakt hem een ideale metgezel voor mensen die behoefte hebben aan rust en stabiliteit in hun leven.
 • Daarnaast staat de Sint Hubertushond bekend om zijn loyaliteit en toewijding aan zijn baasje. Hij zal er altijd voor zorgen dat zijn baasje zich geliefd en beschermd voelt, en zal nooit aarzelen om zijn leven op het spel te zetten om zijn baasje te beschermen. Deze hond is een echte vriend voor het leven.

  Al met al is de Sint Hubertushond een fantastische keuze voor iedereen die op zoek is naar een grote, zachtaardige en

 • Newfoundlander (1)

  De top 7 grootste honden

  6.

  De Newfoundlander

  Newfoundlander

  De Newfoundlander is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn indrukwekkende formaat en zachtaardige karakter. Met zijn imposante verschijning en vriendelijke uitstraling is de Newfoundlander een geliefde keuze voor zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters.

 • De Newfoundlander is een zeer zachtaardige hond. Hij staat bekend om zijn vriendelijke en geduldige karakter, waardoor hij een uitstekende keuze is voor gezinnen met kinderen.
 • Daarnaast is de Newfoundlander een echte waterliefhebber. Met zijn dikke vacht en zwemvliezen tussen zijn tenen is hij perfect uitgerust voor zwemmen en reddingswerk in het water.
 • Deze fantastische hond staat ook bekend om zijn beschermende instinct. Hij zal altijd zijn baasje beschermen en is een betrouwbare metgezel in elke situatie.
 • De top 7 grootste honden

  5.

  De Leonberger

  Leonberger

  De Leonberger is een hondenras dat bekend staat om zijn indrukwekkende grootte en zachtaardige karakter. Deze trouwe viervoeter is geliefd bij zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters en is een fantastische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een grote hond met een beschermend karakter.

 • De Leonberger is een zachtaardige hond die bekend staat om zijn vriendelijke en liefdevolle karakter. Hij is een geweldige metgezel voor het hele gezin en zal altijd klaarstaan om zijn baasje te beschermen.
 • Met zijn imposante verschijning en krachtige bouw is de Leonberger een indrukwekkende verschijning. Hij heeft een dikke, waterafstotende vacht die hem beschermt tegen verschillende weersomstandigheden.
 • De Leonberger is niet alleen groot van formaat, maar ook groot van hart. Hij staat bekend om zijn zachte en geduldige karakter, waardoor hij goed overweg kan met kinderen en andere huisdieren.
 • De Leonberger is een hond die veel aandacht en verzorging nodig heeft. Hij heeft dagelijkse beweging nodig om fit en gezond te blijven. Daarnaast is het belangrijk om zijn vacht regelmatig te borstelen en zijn nagels te trimmen.

  Als je op zoek bent naar een grote hond met een beschermend karakter, dan is de Leonberger een uitstekende keuze. Met zijn zachtaardige en liefdevolle karakter zal hij al snel een waardevol lid van je gezin worden. Hij is niet alleen een trouwe viervoeter, maar ook een echte vriend en buddy.

  Duitse dog (1) Deense dog

  De top 7 grootste honden

  4.

  De Deense Dog

  De Deense Dog

  De Deense Dog is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn indrukwekkende grootte en imposante verschijning. Maar wat maakt de Deense Dog nu precies de grootste hond? Hieronder vind je een uitgebreide beschrijving van dit fantastische ras.

  De Deense Dog, ook wel bekend als de “gentle giant”, is een hond met een imposante gestalte. Met zijn krachtige lichaamsbouw en gespierde verschijning is hij een ware eyecatcher. Maar het is niet alleen zijn uiterlijk dat hem zo groot maakt. De Deense Dog heeft ook een groot hart en een nog grotere persoonlijkheid.

  Wat de Deense Dog zo bijzonder maakt, is zijn zachtaardige karakter. Ondanks zijn imposante formaat is hij een echte knuffelbeer. Hij is liefdevol, geduldig en vriendelijk naar zowel zijn baasje als andere mensen en dieren. Deze eigenschappen maken hem de perfecte metgezel voor gezinnen, ervaren hondenbezitters en iedereen die op zoek is naar een toffe hond.

  Maar de Deense Dog heeft nog meer te bieden dan alleen zijn zachtaardige karakter. Hij is ook een echte waakhond. Met zijn imposante verschijning en krachtige blaf kan hij indringers afschrikken en zijn baasje beschermen. Daarnaast is hij ook nog eens erg intelligent en leergierig, waardoor hij gemakkelijk te trainen is.

  Als je een Deense Dog als huisdier hebt, kun je rekenen op een fantastische ervaring. Deze hond zal je leven verrijken met zijn liefde, vrolijkheid en speelsheid. Hij is altijd in voor een spelletje en zal je keer op keer laten lachen. Bovendien is hij een echte knuffelkont en zal hij je graag vergezellen tijdens lange wandelingen of knusse avonden op de bank.

  Kortom, de De

  De top 7 grootste honden

  3.

  De Ierse Wolfshond

  Ierse Wolfshond

  De Ierse Wolfshond is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn indrukwekkende grootte en imposante verschijning. Maar wat maakt de Ierse Wolfshond nu precies de grootste hond?

  De Ierse Wolfshond heeft een imposante gestalte en kan een enorme hoogte bereiken. Met zijn lange poten en krachtige lichaam kan hij gemakkelijk boven de meeste andere honden uitsteken. Daarnaast heeft de Ierse Wolfshond een robuuste bouw en een stevige botstructuur, wat bijdraagt aan zijn grootte en kracht.

  Maar het is niet alleen de fysieke grootte die de Ierse Wolfshond zo bijzonder maakt. Deze hond staat ook bekend om zijn zachtaardige karakter. Ondanks zijn imposante verschijning is de Ierse Wolfshond een vriendelijke en liefdevolle metgezel. Hij is geduldig, betrouwbaar en heeft een groot hart. Deze eigenschappen maken hem een fantastische keuze voor zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters.

  • De Ierse Wolfshond is een zeer zachtaardige hond. Hij is liefdevol en geduldig, waardoor hij een geweldige metgezel is voor het hele gezin.
  • Deze hond is uiterst betrouwbaar. Hij staat altijd voor je klaar en zal je nooit in de steek laten.
  • De Ierse Wolfshond is een echte knuffelbeer. Hij houdt van knuffelen en geniet van de aandacht die hij krijgt van zijn baasje.

  Al met al is de Ierse Wolfshond een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een grote, zachtaardige en betrouwbare hond. Met zijn imposante verschijning en liefdevolle karakter zal hij zeker een waardevolle toevoeging zijn aan

  Sint-bernard (1)

  De top 7 grootste honden

  2.

  De Sint Bernard

  Sint Bernard

  De Sint Bernard is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn indrukwekkende grootte en zachtaardige karakter. Ondertussen is de Sint Bernard een populaire keuze geworden voor zowel nieuwe als ervaren hondenbezitters.

 • De Sint Bernard is een uiterst zachtaardige hond. Hij staat bekend om zijn vriendelijke en liefdevolle karakter, waardoor hij een geweldige metgezel is voor het hele gezin.
 • Deze toffe hond is ook zeer beschermend. Hij zal altijd waakzaam zijn en zijn baasje en gezin beschermen tegen mogelijke gevaren.
 • Daarnaast is de Sint Bernard ook erg geduldig en tolerant. Hij kan goed overweg met kinderen en andere huisdieren, waardoor hij een geweldige toevoeging is aan elk gezin.
 • De top 7 grootste honden

  1.

  De Engelse Mastiff

  Engelse Mastiff

  De Engelse Mastiff is een van de grootste hondenrassen ter wereld. Deze trouwe viervoeter staat bekend om zijn imposante formaat en vriendelijke karakter. Ondanks zijn indrukwekkende verschijning is de Engelse Mastiff een zachtaardige hond die dol is op zijn baasje.

 • De Engelse Mastiff is een beschermende hond die altijd klaarstaat om zijn baasje te beschermen.
 • Met zijn imposante verschijning en krachtige uitstraling is de Engelse Mastiff een indrukwekkende verschijning.
 • Deze toffe hond is zeer betrouwbaar en staat bekend om zijn geduldige en rustige karakter.
 • De top 7 grootste honden

  Tot slot...

  Woefy
  De grootste hondenrassen ter wereld zijn indrukwekkende dieren. Ze worden gekenmerkt door hun imposante formaat en krachtige bouw. Deze honden kunnen een gewicht bereiken van meer dan 100 kilogram en een schofthoogte van meer dan 70 centimeter. Een van de grootste hondenrassen is de Sint Bernard. Deze hond staat bekend om zijn vriendelijke en zachtaardige karakter, maar ook om zijn enorme omvang. Met zijn dikke vacht en imposante verschijning is de Sint Bernard een indrukwekkende verschijning.Een ander groot hondenras is de Deense Dog. Deze hond kan een schofthoogte bereiken van wel 80 centimeter en is daarmee een van de grootste honden ter wereld. Ondanks zijn grootte is de Deense Dog een vriendelijke en aanhankelijke hond.Tot slot is de Ierse Wolfshond ook een van de grootste hondenrassen ter wereld. Met zijn lange poten en slanke bouw kan deze hond een schofthoogte bereiken van wel 90 centimeter. De Ierse Wolfshond staat bekend om zijn zachtaardige karakter en liefdevolle houding naar mensen.Kortom, de grootste hondenrassen zijn niet alleen indrukwekkend om te zien, maar ook vriendelijk en liefdevol van aard. Ze vormen een imposante verschijning en zijn geliefd bij veel hondenliefhebbers.