Woefy

Woefy voor humor en nuttige adviezen

Als baasje wil je natuurlijk je alles weten jouw trouwe viervoeter. En als toekomstig baasje wil je de perfecte match. 

Daarom helpt Woefy je met ongelofelijk nuttige informatie. Met jaren lange ervaring weet Woefy altijd de beste adviezen te geven.

Hi.. Mijn Naam Is Woefy

Woefy

Woefy.nl is nu nog in opbouw!

Mogelijk staat jouw favorite onderwerp er nog niet op.  Wees niet bang! Woefy belooft dat hij er alles aan gaat doen om jouw favorite onderwerpen zo snel te publiceren.

Welkom op

 Woefy

.nl

Honden komen in elke soort en maat. Er zijn talloze rassen, elk met een eigen persoonlijkheid. Daarom heeft Woefy besloten om jou als (toekomstig) baasje te helpen.

Bij Woefy ontdek je alle super leuke weetjes en nuttige adviezen.  Woefy weet alles over jouw trouwe viervoeter en schrijft regelmatig blogs. Je hebt je trouwe viervoeter nog nooit zo goed begrepen.

Woefy's laatste Updates

logo-nobackground-500 (1)

Woefy verteld het je in de mail..

Wil jij leuke e-mails ontvangt van Woefy? Ontdek alles over je trouwe viervoeter? Woefy is op dit moment bezig super toffe e-mails samen te stellen zodat jij alles te weten komt over je trouwe viervoeter.

Ontvang leuke weetjes, grappige video’s en leuke aanbiedingen.  

 

Woefy.nl

Werk aan de winkel

Staat jou favoriete topic nog niet op Woefy? Zoals je misschien wel gemerkt hebt, zijn we nog druk bezig met de website.  

Woefy belooft dat hij snel jou favoriete onderwerpen gaat posten op de website. Zodat jij elke dag de juiste dosis humor en nuttige adviezen krijgt.

Woefy's content plan..

Honden rassen

In de prehistorie fokte mensen al honden. Deze hondenfokkers gebruikten wolven. De wolven werden gefokt om te jagen, waken en hoeden. Vandaag zijn er honden in alle soorten en maten. Leer alles over deze rassen bij Woefy.

De beste fokkers

Of je het nu hebt over een Golden Retriever of Stafford. De beste honden zijn afkomstig van hondenfokkers die veel aandacht en liefde hebben voor de ouders. Ontdek waar je een goede fokker aan herkent en wanneer je het op een rennen moet zetten. Ontdek alles over dit boeiende onderwerp.

Verzorging

Voordat je aan een hond begint is altijd belangrijk te weten hoe je voor hem kunt zorgen. Als baasje moet je weten hoe in alle behoeftes van je hond moet voorzien. Fysiek maar zeker ook mentaal. Van de kapper tot het socialiseren van je hond. Bij Woefy leer je alles over deze nuttige ondewerpen.

Tip & Tricks

Trucjes helpen je om jouw viervoeter geestelijk gezond en gelukkig te houden. Bovendien krijg je ook nog een goede band met je huisdier. Leer alles over de nieuwste strucjes en krijg leuke tips hoe je deze bij je hond kan toepassen

Gezondheid

Het topic gezondheid zal gaan over de beste manier om je hond gezond te houden. In dit onderwerp behandeld Woefy een groot aantal voedingssoorten en behandelingen die een jouw hond kunnen helpen. Ontdek alles over de kracht van voeding en bewegen.

Training

De band wordt nog veel sterker met je hond door een goede training. Wanneer je samen met je hond traint, ontstaat er een band die niemand meer kapot krijgt. Met woorden, handsignalen, fluitjes en andere methodieken creëer jij een taal die alleen jij en je hond begrijpt. Woefy vertelt je er alles over!

Honden poot

Even Lachen

Jouw viervoeter in de gallerij? Klik dan hier!